KodSept Derm Fn

Sredstvo za   dezinfekciju  kože  ruku


Namena: KodSept Derm Fn je je gotov rastvor na bazi Etanola  i  2-phenylphenol  koji  se koristi  za završnu higijensku i hirušku dezinfekciju neoštećene kože ruku u javnim objektima uključujući zdravstvene ustanove, farmaceutski objekti, veterinarske ustanove, školske i predškolske ustanove, hotele, ugostiteljske objekte kao i u industriji hrane i domaćinstvu.


Način primene:  KodSept Derm Fn  je rastvor spreman za upotrebu. 

Nakon higijenskog, odnosno hirurškog pranja ruku, naneti  određenu količinu biocidnog proizvoda na neoštećenu kožu ruku ,dobro utrljati 30 sekundi i ostaviti da se osuši


Higijenska dezinfekcija ruku: jednom naneti oko  3ml  proizvoda, I utrljavati 30 sekundi na  ruke


Hirurška dezinfekcija ruku: 5 ml  proizvoda  naneti na ruke i podlaktice i utrljavati 1 minut, zatim dodati 1ml proizvode na zanoktice i utrljavati 1 minut. Postupak se može po potrebi  ponoviti.


Sastav proizvoda obezbeđuje brzo dejstvo i širok spektar delovanja.Zahvaljujući dodatcima štiti i neguje  kožu ruku i održava prirodnu vlažnost.Pogodan je za čestu upotrebu. KodSept Derm Fn  je  po svom sastavu ekološki proizvod.


Osobine: KodSept Derm Fn  uništava vegetativne oblike Gram pozitivnih i Gram negativnih bakterija,  blastospore gljivica,  dezinfekcioni  efekat ispoljava u vremenskom periodu  do 30 sekundi